Actorul care-l joacă pe Elton John, criticat pentru că este heterosexual

Scris pe 3 aprilie 2019

Starul filmului „Rocketman”, Taron Egerton a răspuns criticilor venite ca urmare a distribuirii în rolul lui Elton John. Primele reacții negative au venit anul trecut, când mulți s-au întrebat dacă un actor heterosexual e cea mai potrivită persoană să spună povestea lui Elton John și a luptei sale cu propria identitate sexuală.

Taron Egerton a făcut apel la incluziunea comunității LGBT, spunând că acum se simte mai bine într-un club gay decât la un meci de fotbal.

“Am abordat rolul cu inima deschisă și sper ca pentru asta oamenii să mă accepte ca Elton”, spune el. “Comunitatea LGBTQ a fost mereu pentru incluziune, nu-i așa? N-a fost despre ‘Noi suntem aici. Voi sunteți aici.’ De fapt, dacă vrei să intri, ești binevenit.”

Filmul biografic este regizat de cel care a regizat și „Bohemian Rhapsody”, Dexter Fletcher, și va spune povestea cântărețului care a fost căsătorit cu Renate Blauel, înainte să-și recunoască orientarea sexuală, în 1988.

“A fost ceva revoluționar la acea vreme”, mai spune Taron Egerton. “Bărbații erau mai ciudați. Noi nu am avut asemenea modele când am crescut. Câteodată am impresia că sunt din alt timp, sau că m-am născut prea târziu.”


Current track

Title

Artist

Background