Alexandra Ungureanu, imaginea DIVA: sărbătorim femeile în fiecare zi

Scris pe 19 februarie 2019

DIVA, televiziunea cu design feminin din portofoliul NBCUniversal, are o nouă înfățișare cu ajutorul cântăreței Alexandra Ungureanu, imaginea campaniei de primăvară.

Ca artist excepțional, cu o voce minunată, Alexandra reflectă perfect imaginea femeii actuale și independente. Ca ambasador al televiziunii DIVA și a valorilor acestuia, încurajează publicul să recunoască și să se bucure de puterea feminină în fiecare zi.

DIVA aduce audienței sale feminine un program special nu doar de Ziua Îndrăgostiților, sau 8 Martie, ci în toate celelalte zile ale anului, cu maratoane de filme romantice, seriale medicale de succes, seriale polițiste și de investigație îndrăgite, cu femei puternice în rolurile principale.

Buchetul de primăvară include un nou sezon al celui mai îndrăgit serial pe teme medicale din istoria DIVA – Anatomia lui Grey, un nou sezon fermecător și intrigant din Castle, sezonul cu numărul 4 al serialului Camera de gardă în premieră în România și o serie de filme celebre precum Mamma Mia!, Vacanță All Inclusive (Couple Retreat) și Dragoste de primăvară (Home by Spring).


Current track

Title

Artist

Background