Alexandra Ungureanu și Marius Manole lansează „Iarna mea”

Scris pe 18 decembrie 2018

În prag de sărbători, Alexandra Ungureanu lansează împreună cu actorul Marius Manole „Iarna mea”, o poveste magică electro-pop cu un mood urban și elemente din folclor.

Muzica este compusă de către artistă împreună cu Sebastian Lazăr și Vlad Mazarel, textul este scris de către Ionuț Petică, iar videoclipul, regizat de către Raluca Netca, este filmat în cea mai mare arhivă de muzică românească a tuturor timpurilor, Electrecord, scrie rador.ro.

„Mi-am dorit să mai adaug în repertoriu niște cântece noi potrivite perioadei sărbătorilor de iarnă, care este preferată mea din an. De fiecare dată ascult cu plăcere colindele tradiționale românești sau pe cele din repertoriul internațional, pe care le știe toată lumea, dar parcă e loc și de ceva nou. «Iarna mea» este o poveste de iubire între realitate și magie ce are ca fundal iarna. Ea îl cere înapoi pe iubitul plecat, îi face vrăji de dragoste ce leagă pe vecie. Piesa combină influențe tradiționale, ca linie melodică și text (prelucrează mitul Dragostelor) cu un sound urban, fresh. Așadar, îi mulțumesc poetului Ionuț Petică pentru acest text minunat! Sunt foarte încântată și onorată de colaborarea cu Marius Manole, e o voce care transmite multă emoție de la respirație până la strigăt, e un artist care mă inspiră foarte mult”, mărturisește Alexandra Ungureanu.

„Mă bucur foarte mult că am colaborat cu Alexandra pentru acest proiect, că am putut contribui la realizarea melodiei «Iarna mea» și că am recitat această poezie urbană”, adaugă Marius Manole.


Current track

Title

Artist

Background