Amazon va produce serialul “Lord of the Rings”

Scris pe 30 iulie 2018

Viitorul serial “Lord of the Rings”, produs de Amazon, începe să prindă formă. Amazon Studios a semnat contractul cu echipa de scenariști, formată din JD Payne și Patrick McKay, iar aceștia vor explora noi linii narative, care preced aventurile din „The Fellowship of the Ring”, primul roman al trilogiei „Lord of the Rings” al lui J.R.R. Tolkien.

“Lumea bogată pe care a creat-o J.R.R. Tolkien e plină de măreție, înțelepciune și complexitate”, au spus Payne și McKay. “Suntem foarte încântați să facem echipă cu Amazon pentru a o readuce la viață. Credem că atunci când Frodo a părăsit Comitatul, acesta nu a fost decât începutul unei aventuri unice.”

Payne și McKay lucrează împreună de mai bine de 20 de ani, de când s-au întâlnit în echipa de dezbateri a liceului. Printre cele mai recente proiecte ale lor se numără scenariile pentru “Star Trek 4”, pentru Paramount și “Jungle Cruise”, pentru Disney. Anul trecut au scris scenariul pentru “Escape”, la care au lucrat alături de producătorul nominalizat la Oscar, Mike DeLuca.


Current track

Title

Artist

Background