Ansel Elgort, în “West Side Story”-ul lui Steven Spielberg

Scris pe 2 octombrie 2018

Ansel Elgort a primit rolul Tony în adaptarea musicalului de pe Broadway, “West Side Story”, realizată de Steven Spielberg.

Tony Kushner, câștigător al premiului Pulitzer și nominalizat la Oscar va rescrie povestea musicalului din 1957 musical, iar Spielberg, Kevin McCollum și Kristie Macosko Krieger vor produce filmul pentru Fox. Filmările sunt programate să înceapă în vara anului viitor.

Ansel Elgort a jucat recent în “Baby Driver”, pentru care a primit o nominalizare la Golden Globe, dar și în drama romantică din 2014, “The Fault in Our Stars”, alături de Shailene Woodley. Programul său e destul de încărcat, urmând să apară în science-fiction-ul “Jonathan” în noiembrie, dar și în “The Goldfinch”, programat să fie lansat în octombrie anul viitor.

În ultimele luni, producătorii “West Side Story” au susținut audiții cu mii de actori și dansatori în New York, Los Angeles, Miami și Puerto Rico. Cele mai recente proiecte regizorale ale lui Spielberg sunt “Ready Player One” și nominalizatul la Oscar, “The Post”, cu Meryl Streep și Tom Hanks.


Current track

Title

Artist

Background