“Avengers: Infinity War” bate deja recorduri

Scris pe 12 aprilie 2018

“Avengers: Infinity War” mai are două săptămâni până la lansare și deja dă semne că va sparge toate recordurile.

Până acum, numărul de bilete rezervate este dublu față de câte înregistra “Black Panther” cu două săptămâni înainte de lansare. De fapt, “Infinity War” depășește rezervările înregistrate de ultimele 7 filme Marvel la un loc, și vorbim aici de titluri ca “Thor: Ragnarok”, “Spider-Man: Homecoming”, “Guardians of the Galaxy Vol. 2” sau “Captain America: Civil War”.

Următorul film din seria “Avengers” va avea premiera pe 27 aprilie și este, deocamdată cel mai bine pre-vândut film dintre toate filmele care au avut premiera in aprilie, dar și cel mai bine pre-vândut film cu super-eroi din istorie.

Este de așteptat ca filmul să încaseze între 175 și 200 millioane de doleri numai în weekendul de lansare. Doar 7 alte filme din istorie au ajuns la 175 de milioane de dolari la lansare și numai 5 au depășit pragul de 200 de milioane.

Printre super-eroii prezenți în noua poveste se numără Iron Man (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Captain America (Chris Evans), Black Panther (Chadwick Boseman), Star Lord (Chris Pratt), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) și Hulk (Mark Ruffalo).


Current track

Title

Artist

Background