Axl Rose despre administrația Trump – shitbags!

Scris pe 5 noiembrie 2018

Axl Rose, un critic fervent al administrației Trump, a explicat în ce mod a fost folosită muzica Guns N’ Roses la recentele adunări ale președintelui american.

“Ca să știți, Guns N’ Roses, ca mulți alți artiști, se opune utilizării neutorizate a muzicii ei la evenimente politice și a solicitat public ca piesele ei să nu fie folosite la adunările lui Trump sau la evenimente asociate cu Trump. Din păcate, staff-ul de campanie al lui Trump a folosit tot felul de chichițe ca să difuzeze piesele noastre, fără să ne ceară acordul. Puteți spune ‘shitbags?!’ (saci de rahat).”

Numai în ultimele luni, artiști, de la Pharrell Williams și Steven Tyler, la moștenitorii lui Prince, au amenințat cu acțiuni în instanță dacă Trump va continua să le folosească muzica în campaniile pentru candidații locali.

“Personal, consider că este o ironie faptul că suporterii lui Trump ascultă multă muzică anti-Trump la aceste adunări, dar cred că nu-și dau seama și nici nu-i interesează”, a adăugat Axl Rose. “Și cum telefoanele noastre sună permanent iar oamenii ne spun că au auzit piesele noastre la aceste întruniri, ca trupă, am simțit nevoia să ne precizăm poziția.”


Current track

Title

Artist

Background