Bon Jovi a intrat în Rock and Roll Hall of Fame

Scris pe 16 aprilie 2018

Formula completa Bon Jovi s-a reunit în acest weekend ca să-și ocupe oficial locul în Rock and Roll Hall of Fame. După anunțul din decembrie, anul trecut, Jon Bon Jovi a confirmat că va face echipă încă odată cu Richie Sambora și Alec John Such.

Vineri a avut loc mult-așteptata ceremonie Bon Jovi cântând ‘You Give Love A Bad Name’, ‘It’s My Life’, ‘When We Were Us’ și ‘Livin On A Prayer’.

Maestul de ceremonii a fost Howard Stern, care a spus: “E o onoare să fiu aici în această seară, doamnelor și domnilor. Îi cunosc încă de la începuturile lor și, pe lângă realizările incredibile în plan muzical, sunt unele din cele mai simpatice persoane pe care le-am întâlnit. Fără fumuri de vedete rock and roll, doar umilință și grație. Indiferent unde i-am văzut de-a lungul vremii, chiar și când aveau albume multiplu premiate cu platină, de fiecare dată m-au primit cu un zâmbet pe față. Întotdeauna le-am apreciat muzica și fanii. Iar pe lângă muzica lor, acțiunile lor de caritate, ajutorul dat pentru hrănirea celor fără casă, ajutorul dat Crucii Roșii Americane sau sprijinul pentru Jocurile Paralimpice, sunt dovada unei umilințe rar întâlnite și pentru asta îi iubesc. O trupă extraordinară, o trupă simbol”.


Current track

Title

Artist

Background