Când revine ‘Game of Thrones’?

Scris pe 11 octombrie 2018

După ce pe contul oficial de Twitter Game of Thrones a fost confirmată informația că sezonul 8 va fi lansat în 2019, Maisie Williams (Arya Stark) a declarat într-un interviu că va reveni în serial în aprilie 2019, iar filmările vor fi finalizate în decembrie anul acesta.

“Vom încheia filmările în decembrie, iar primul episod va fi difuzat în aprilie anul viitor. Avem patru luni la dispoziție pentru noile episoade. Sunt multe lucruri care trebuie să se întâmple la editarea finală și chiar nu vrem să ne grăbim cu acest sezon. Le datorăm telespectatorilor și fanilor ca pentru acest ultim sezon să dăm ce avem noi mai bun.”

Ulterior, Maisie Williams a revenit asupra datei de lansare, spunând că informația e falsă și că a fost scoasă dintr-un interviu acordat cu câțiva ani în urmă.

Totuși, specialiștii spun că HBO va face orice e posibil pentru ca noul sezon să fie eligibil pentru Premiile Grammy din 2019. Asta înseamnă că toate cele șase episoade trebuie difuzate până la finalul lunii mai 2019, deci data de 21 aprilie ar fi ultima dată posibilă pentru lansare.

Sezonul 8 din ‘Game of Thrones’ trebuia să fia lansat la finele anului 2018 sau începutul lui 2019. Sophie Turner (Sansa) sugerase anterior că sezonul va fi difuzat în 2019, informație confirmată oficial de HBO.


Current track

Title

Artist

Background