Câștigătorii Daytime Emmy Awards

Scris pe 6 mai 2019

Serialul “General Hospital” a fost marele câștigător al galei Daytime Emmy Awards, cu cinci premii, urmat de “The Young and the Restless”, cu trei premii și de seria culinară “Valerie’s Home Cooking”, care a obținut două premii.

“CBS Sunday Morning” a obținut premiul pentru cel mai bun program matinal, depășind astfel programul “Good Morning America”, program care câștigase premiul doi ani consecutivi. “Ellen DeGeneres” a câștigat din nou premiul pentru cel mai bun talk show din categoria entertainment, în fața câștigătorului de anul trecut, “The Talk.”

Poate cel mai emoționant premiu al serii a fost oferit show-ului “Jeopardy”, pentru cel mai bun show concurs, după ce prezentatorul acestuia, Alex Trebek, a fost diagnosticat cu cancer pancreatic.

“The Young and the Restless” a obținut premiul pentru ceal mai bun serial dramatic, însă “General Hospital” a făcut curat în raftul cu premii, câștigând la categoriile cel mai bun actor în rol principal, ceal mai bun actor și cea mai bună actriță în rol secundar și cea mai bună tânără actriță în rol principal. “Young and the Restless” a obținut și premiile pentru cel mai bun scenariu și cea mai bună regie. Rivalii de la “Days of Our Lives”, care au dominat ediția de anul trecut a galei, nu au reușit să câștige decât un premiu anul acesta.


Current track

Title

Artist

Background