Cât costă abonamentul Spotify în România?

Scris pe 13 martie 2018

Spotify, unul dintre cele mai importante servicii de streaming muzical din lume, s-a lansat și în România.

Spotify oferă în România atât o versiune gratuită, susținută prin reclame, dar și  pe bază de abonament lunar, care va costa 4.99 EUR pe lună (prima lună este gratuită). În primă fază, platforma va fi disponibilă doar în limba engleză, după cum au declarat reprezentanții Spotify.

Platforma are 151 de milioane de clienți în întreaga lume, dintre 71 de milioane sunt plătitori de abonament, și o bază de date de peste 35 de milioane de melodii, disponibile atât pentru utilizatorii variantei gratuite, dar şi celor care au optat pentru varianta Premium.

„Suntem extrem de entuziasmați să lansăm astăzi Spotify în România şi să oferim o experiență muzicală revoluționară”, spune Przemek Pluta, Markets Operations pentru Europa de Sud-Est în cadrul Spotify. „Grație unei selecții muzicale uriașe, de peste 35 de milioane de melodii, recomandărilor atent personalizate şi celor mai bune playlist-uri alcătuite de experți în domeniu sau utilizatori pasionați, Spotify face din descoperirea muzicii preferate o activitate mai simplă ca niciodată.”

Unul dintre principalele atuuri ale serviciului Spotify este personalizarea, ce permite fanilor să găsească muzica preferată în cel mai simplu mod, dar și să descopere noi piese și artiști, în baza preferințelor și a modului în care obișnuiesc să asculte muzică. Când un utilizator nou se alătură comunităţii Spotify, el este invitat într-un proces numit ‘Taste Onboarding’, ce ajută Spotify să înţeleagă mai bine muzica pe care acesta o apreciază.


Current track

Title

Artist

Background