Cel mai noul film al lui Steven Spielberg ia cu asalt box office-ul în weekend-ul de lansare

Scris pe 28 martie 2018

“Ready Player One” pare că va ieși victorios în box office în weekendul Paștelui (catolic).

Cel mai recent film al lui Steven Spielberg e așteptat să strângă între 38 și 42 de millioane de dolari în weekendul de lansare. Fiind un weekend sărac în lansări de filme noi, va fi suficient pentru ca “Ready Player One” să domine box office-ul.

Fantezia nostalgică, produsă de Warner Bros., a fost destul de bine primită de critica de specialitate, obținând un rating de 82% din partea Rotten Tomatoes. Filmul va avea avanpremiera astăzi, în 3500 de cinematografe, urmâmd ca de mâine, numărul locațiilor să crească la 4200 în Statele Unite, iar lansarea internațională va duce filmul în 62 de țări.

Bazat pe romanul din 2011 al lui Ernest Cline, “Ready Player One” ne duce în într-o realitate virtuală elaborată, plină de simboluri ale culturii pop din anii ’80. Scenariul a fost scris chiar de autorul romanului, împreună cu Zak Penn și îi are în rolurile principale pe Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, T.J. Miller, Simon Pegg și Mark Rylance.

E o poveste din anul 2045, când software-ul de realitate virtuală OASIS e folosit atât la muncă, cât și la jocuri. Numai că Wade Watts (personajul lui Tye Sheridan), descoperă indicii într-unul dintre jocurile ascunse în program, care promit că învingătorul din joc va obține dreptul de proprietate totală asupra OASIS.

Filmul va avea premiera în România pe 30 martie.


Current track

Title

Artist

Background