Celine Dion acuzată de satanism

Scris pe 29 noiembrie 2018

Celine Dion a fost în mod ciudat acuzată că promovează satanismul, după lansarea propriei linii de haine pentru copii. Linia, numită CELINUNUNU, conține tricouri, pantaloni, leggings și sweatshirts. Unele dintre decorații conțin cranii și chiar ochi Illuminati.

Dar nu asta l-a deranjat pe pastorul american John Esseff, care a spus că hainele sunt satanice pentru că elimină diferențele de gen și asta e opera diavolului.

“Sunt convins că toată această eliminare a diferențelor de gen este modul cum diavolul își răspândește lucrarea”, spune pastorul John Esseff. “E ceva fals. Nici eu nu mai știu câte genuri ar trebui să existe în prezent, însă Dumnezeu a făcut doar două. Diavolul va veni după copii. Când se naște un copil, ce spunem prima dată? E băiat sau e fată. Este cel mai firesc lucru pe care-l poți spune. Dar să spui că nu există diferențe, e ceva satanic.”

Deși Celine Dion nu a răspuns acestor acuzații, ea spusese anterior că noua linie de haine le va permite copiilor să aleagă dincolo de stereotipuri și de norme, în funcție de propriile gusturi și preferințe.

“Îi ajutăm să se simtă liberi, creativi, inspirați, să se respecte unul pe altul și să fie fericiți.”


Current track

Title

Artist

Background