Cher, talismanul “Mamma Mia! Here We Go Again”

Scris pe 17 iulie 2018

Pauza destul de mare între filmul original “Mamma Mia!” și continuarea sa a fost o provocare, însă reacția publicului la premiera de ieri de la Londra a demonstrat că a meritat așteptarea de 10 ani. Iar apariția lui Cher în rolul Ruby Sheridan, mama lui Meryl Streep, a fost cireașa de pe tort.

“Să joc alături de ea  era una dintre cele mai mari dorințe ale mele”, a mărturisit Andy Garcia pe covorul roșu de la premiera “Mamma Mia! Here We Go Again” de la Hammersmith Apollo din Londra. “Dar să joci alături de ea e una, să cânți, să dansezi… pentru asta trebuie să mulțumești cerului.”

Cher a răspuns cu modestie, spunând că e surprinsă de numărul mare de fani veniți să o vadă. Faptul că, la 72 de ani, Cher e doar cu trei ani mai în vârstă ca Meryl Streep, le-a amuzat pe amândouă. În timpul interviului de pe covorul roșu, Meryl a venit și a luat-o în brațe strigând: “Ea e mămica mea! Ce înaltă s-a făcut.”

Întrebată despre secretul energiei lor de pe platoul de filmare, Cher a răspuns simplu: “Suntem imature”.

Scriitorul și regizorul Ol Parker, care a venit la premieră alături de soția sa, actrița Thandie Newton, a dezvăluit că toată distribuția, echipa și nu numai, s-au strâns pe platou să o vadă pe Cher cântând “Fernando”.

“A fost de necrezut”, spune el. “Oamenii și-au adus soții, soțiile, copiii, chiar și câinii să vadă… și a urmat o furtună de aplauze. Cher e o persoană minunată. Chiar dacă n-ar trebui neapărat să fie. Este unul dintre oamenii care au ajuns la un alt nivel. Dacă Cher ar fi vrut să fie o divă, n-ar fi condamnat-o nimeni, dar, de fapt, e foarte caldă și prietenoasă.”

Christine Baranski și-a reluat rolul Tanya și mărturisește că a avut un moment în care a simțit nevoia să se ciupească, ca să-și dea seama că joacă alături de Cher.

“O iubesc de pe când eram adolescentă, iar acum m-am trezit că joc într-un film alături de ea. Am reușit să petrecem timp împreună și să vorbim despre vremurile Sonny and Cher. Lumea asta nu e în cel mai bun moment acum, oamenii sunt furioși și speriați, iar acest film e o călătorie pe o insulă grecească, e o evadare pe muzica ABBA și cu o distribuție minunată. Cred că am creat ceva special aici.”


Current track

Title

Artist

Background