Concerte din weekend

Scris pe 3 mai 2019

Rubrică realizată cu sprijinul lui Alex Revenco.

Vineri, 3 mai

În club Underworld avem o seară stoned sludge, doom cu trupele Pressor și Hladna, din Rusia. Acces public la ora 21.00.

My Queen (Tribut Queen) cu Dan Helciug la Hard Rock Cafe, 21.30. My Queen este proiectul omagiu muzical dedicat trupei britanice Queen, creat de Dan Helciug (in 2017) si sustinut de o echipa formidabila de profesionisti. Concertul este unul electrizant, o experienta emotionala unica unde publicul de fiecare data este al doilea solist vocal pe scena.

Green Hours prezintă: Mai = Rai (cîntece de Arminden), 18.30. Torsan/Bălan – voce, instrumente de suflat, chitară electrică = soundscape. Un mesaj neașteptat, sosit pe adresa de e-mail a Green Hours. Am rămas surprinși să aflăm că ne scrie chiar Arminden van Buuren, cunoscutul DJ: „V-a rog sami pastraț un loc la concert Torsan/Balan. I-au avion! Mulțumiesk. AvB”.

Seară Mexicană #PeTerasă cu Los Platanos, pe 3 și 4 mai, la Beraria H, de la ora 19.00. În ajunul CINCO De MAYO ești invitat pe Terasa cu Chef de Viață la o seară mexicană cu cea mai cunoscută și spectaculoasă formație de Mariachi din România – Los Platanos. Vom găti preparate specific mexicane – quesadilla, churros, nachos și paella – live în fața ta, iar barmanii noștri vor pregăti tequilla și margaritas pentru a încinge atmosfera și a celebra Cinco di Mayo la cele mai înalte cote ale distracției.

Sâmbătă, 4 mai

Green Hours prezintă concert Ada Milea & Alex Neagu, 18.30. Ada Milea – voce & chitară, Alex Neagu – glasuri & percuții, invitat: Nidal Ștefan – voce & chitară.

Jurjak Live – Acustic la Gradina Eden, Calea Victoriei, 107, ora 20.00. Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel – foto) a lansat al doilea album oficial “Blues Berry”, un album cu influente blues, electro,rock si folk. Albumul este prezentat alaturi de Daniel Olteanu-tobe (productie,mix si master), Dan Minel Stoica-chitara si clape, Narcis Axinte-chitara bas. Invitat : Sebastian Burneci (trompetă).

„Concert cu ochii larg închiși” , pe 4 și 5 mai, ora 20:00, la Artera, Str. Vasile Lascar, nr. 63. Artiști: Valentin Şerban (vioară solo), Cristina Bobe (artist vizual). „Concert cu ochii larg închiși” este un performance care schimbă normele convenționale de ascultare și de interpretare a muzicii clasice prin întunecarea completă a sălii de spectacol și implicarea auditoriului într-o experiență senzorială unică.

Concert Mandinga la Berăria H, de la ora 21.30. Mandinga urcă pe scena Berăriei H în pași de dans latino-pop și te invită la un show electrizant care interzice plictiseala și statul pe scaun. Înființată în 2003, MANDINGA a devenit unul din cele mai cunoscute produse ale industriei muzicale românești, atât în țară cât și în străinătate.

Piazzolla Tango Night, la Libraria Muzicala George Enescu, de la ora 19.00. Deoarece tango-ul este un dans in doi, iar noua ne place mult Astor Piazzolla, va propunem o seara speciala in care vom face o incursiune muzicala in Historia del tango, ne vom simti Libertango, dansa pe Street Tango, si imagina cum este sa Vuelvo al sur. Kouju Nakamura – saxofon si Liana Stefan – pian.

Duminică, 5 mai

„Poveste cu dor de lumină”, la Opera Națională, ora 11.00. Asociația SmartArt, BES România și Marius Bodochi prezintă spectacolul „Poveste cu dor de lumină” în foaierul Operei Naționale București. Personajele ce vă vor însoți în această poveste sunt: soprana Maria–Mădălina Constantin și pianistul Alexandru-Mihai Burcă, alături de invitatul special al evenimentului, actorul Marius Bodochi.

Concert de Luna Noua cu Boluri Tibetane si Pian, la Acutonics Sound Healing, Strada Titu Maiorescu 1A, de la 17.00. A 5-a zi, din luna a 5-a, este o zi cu o incarcatura speciala din punct de vedere astrologic, prin Luna Noua in Taur. Acesta zi va aduce deschidere spre noi orizonturi, intentii, manifestari sustinatoare ale fiintei noastre. Sunteti invitati la un eveniment nou si inedit, intr-un spatiu cu totul si cu totul nou si special ce va fi inaugurat cu cantec si bucurie. Boluri tibetane: Eliza, pian si sintetizator: Andrei V.

Alte detalii, pe Mișcarea de Rezistență.


Current track

Title

Artist

Background