Concerte din weekend

Scris pe 10 mai 2019

Rubrică realizată cu sprijinul lui Alex Revenco.

Vineri, 10 mai

Zoli și Emil (foto), concert Sarmalele Reci – Duo Acustic, La Copac. Jupânii de la Sarmalele Reci cântă pentru prima dată La Copac. Cu ingrediente de rock’n’roll, funk, jazz şi folclor, în formulă de duo acustic, Zoli și Emil pregătesc bunătăți muzicale speciale, pentru o noapte… independentă de orice griji!

EUROPAfest la Caffe Festival Ibis, concerte de jazz after-hours. De la ora 20:00, cafeneaua hotelului Ibis Nord asteapta iubitorii de jazz la concerte si jam sessions, evolutii live extraordinare cu artisti ai noului val din 15 tari. Program: DAN PAPIRANY TRIO | Israel, Australia, Noua Zeelanda, GABRIELE AGOSTA | Italia – pian.

Green Hours prezintă: Hristo Yotsov’s Project Jazz Cats 2, ora 21.45. Proiectul are următoarea componență – Arnau Garrofe Farras – saxofon tenor & sopran, Lyubo Tsanev – pian, Dimitar Karamfilov – double bass, Hristo Yotsov – tobe.

Burgerfest 2019 la Verde Stop, cea de-a cincea editie a festivalului isi deschide portile vineri, la Barbu Vacarescu 162-164. Vor fi trei zile de burgareala, cu zeci de sortimente de burgeri, bere rece, relaxare la iarba verde si, evident, muzica buna cu cinci trupe si trei DJ-i. Programul festivalului: 10 mai – 17:00 – acces public, 21.00 – 22:00 – concert OCS.

Tribut AC/DC cu The Rock la Hard Rock Cafe, de la ora 22:30. Nu pierde cel mai tare spectacol-tribut AC/DC, pus în scena de The R.O.C.K.! Costumeaza-te “Back In Black”, avânta-te, cu riffuri de mare viteza, pe “Highway To Hell” si vino sa cânti „Thunderstruck”, „Hell’s Bells” „You Shook Me All Night Long” si “TNT”, într-un concert exploziv.

Romanian Hot Chilli Peppers – RHCP Tribute @ Mojo, Strada Gabroveni, nr.14. Ei sunt Romanian Hot Chili Peppers, pe scurt RoHCP. Sunt trupa tribute Red Hot Chili Peppers, formată din 5 membri, colegi si prieteni: Cosmin, Radu, Bogo, Andrei si Adi. Au inceput proiectul tribute de mai putin de 4 ani.

Concert Caritabil TAXI, de la ora 20.00, la Silver Church. Pentru cine nu stie cine este Marius, Marius poate fi fiecare dintre noi, daca Destinul, Universul sau Dumnezeu are un astfel de plan cu noi. Marius sufera de o boala CRUNTA denumita SCLEROZA LATERALA AMIOTROFICA. Pentru cine nu cunoaste aceasta boala si vrea sa inteleaga prin ce trece Marius poate da un simplu „search” pe Google.

Bibescu Gypsy Jazz Band la Grădină, de la ora 19.00, la Grădina Sticlarilor. Grădina Sticlarilor vă invită la un concert special susținut de Bibescu Gypsy Jazz Band și Svetlana Perjovschi. Gypsy Bibescu a fost prima formație care a combinat armonios jazz-ul cu muzica lăutăreasca românească.

Tribute Roxette cu Joy Band, de la ora 21.00, la The Pub. Joy Band a fost formata în anul 2012 la initiativa lui Mircea Elisei si Matei Varlam. Cei doi cântau împreuna de 6 ani în diverse formule, iar cooptarea solistei Oana Laus a întregit formula, iar împreuna au început sa sustina saptamânal concerte în cluburile Centrului Vechi alaturi de alti muzicieni cunoscuti.

Concert Zdob si Zdub in BELUGA Music & Cocktails, de la ora 21.30. Hai să sărim împreună în ritmuri hardcore moldovenești pe melodiile consacrate “Bunica bate toba”, “Everybody in the casa mare” și “Videli Nochi”. Pregătit de party? În Submarinul nostru toate misiunile au o singură destinație – nopți albe în centrul Bucureștiului!

Zammorian — lansarea albumului „The Theory of Absence [Pt. I]”, în Control Club, de la ora 20.00. Zammorian lansează albumul The Theory of Absence [Pt. I], în cadrul unui show imersiv cu proiecții live de Awkwarizmi. Concertul va fi compus din două segmente cu intermisiune, cuprinzând integral Partea I a albumului lansat și extrase de pe Partea a II-a.

Blues de Ziua Regelui cu Hanno Höfer & friends, în Barfly Bucuresti, de la ora 21.00. Hanno Höfer – voce/chitară, Călin Cyfer – voce/chitară, Mugurel Vrabete – bass, Claudiu „Nașu” Purcărin – tobe.

Sâmbătă, 11 mai

Concert CDP (Pacha Man, Click & UDDI) la club Mojo, incepand cu orele 21:00. CDP (Cercul de Prieteni) este un grup artistic format din Pacha Man, UDDI, Click si Style da Kid. Pacha Man este unul din veteranii hip-hop-ului si reggae-ului romanesc. UDDI este un artist complet, cu prestatii importante la activ si cu un repertoriu bogat in multe stiluri muzicale. Click, fost membru al trupei Camuflaj, este MC şi compozitor.

EUROPAfest la Caffe Festival Ibis, concerte de jazz after-hours. De la ora 20:00, cafeneaua hotelului Ibis Nord asteapta iubitorii de jazz la concerte si jam sessions, evolutii live extraordinare cu artisti ai noului val din 15 tari. Program: ENTROPY | Italia, ANOESIS | Australia, JAM SESSION.

Burgerfest 2019 la Verde Stop, cea de-a cincea editie a festivalului isi deschide portile vineri, la Barbu Vacarescu 162-164. Vor fi trei zile de burgareala, cu zeci de sortimente de burgeri, bere rece, relaxare la iarba verde si, evident, muzica buna cu cinci trupe si trei DJ-i. Programul festivalului: 11 mai – 12:00 – acces public, 19:45 – 20:45 – concert JURJAK, 21:00 – 22:00 – concert VIȚA DE VIE.

Jazz Trio #LIVE – Music Under The Tree, de la ora 19.00, la Beraria H. Te așteptăm pe terasă, lângă lac, cu muzică de calitate interpretată LIVE de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu. Prezența în număr cât mai mare este indicată!

Duminică, 12 mai

Concert Aniversar Vox Medicalis – 10 ani, Sala Radio, ora 19.00. A venit momentul să urăm împreună „La Mulți Ani, Vox Medicalis” la împlinirea celor 10 ani de activitate neîntreruptă a ansamblului. Dirijori: Dr. Tudor Ionescu, Mioara Buhălțeanu, Del Vasilache; La pian/orgă: Verona Maier. Repertoriul cuprinde lucrări în cea mai mare parte contemporane (dar nu numai) semnate S. Rachmaninov, G. Fauré, R. Vaughan-Williams, J. Rutter, J. de Haan, E. Whitacre, Billy Joel, Z. Lukas, J. Quick, P. Constantinescu, C-tin Arvinte, V. Timiș, R. Paladi, Gr. Cudalbu, S. Nicolescu.

Concert El Nino la Silver Church. “Începând cu ora 21:00 vă aștept în Club Silver Church din București să luați parte la un concert OLTEANCLAN. Am pregătit un playlist special, care include atât piese de pe ultimul album “Argintiu” cât și piese cu care unii dintre voi ați crescut. Pentru a avea prioritate la intrarea în club, vă sfătuiesc să cumpărați biletele online”.

Black6ix – The Black Pearls Tour la Palatul Național al Copiilor. Program: 18:00 – acces public, 19:00 – concert

EUROPAfest la Caffe Festival Ibis, concerte de jazz after-hours. De la ora 20:00, cafeneaua hotelului Ibis Nord asteapta iubitorii de jazz la concerte si jam sessions, evolutii live extraordinare cu artisti ai noului val din 15 tari. Program: SAYGILI AUTSCHBACH JAZZ DUO | Germania, Turcia, MASALA QUARTET | Rusia, Ucraina, R.A.M.E. JAZZ 5TET | Italia, JAM SESSION.

Burgerfest 2019 la Verde Stop, cea de-a cincea editie a festivalului isi deschide portile vineri, la Barbu Vacarescu 162-164. Vor fi trei zile de burgareala, cu zeci de sortimente de burgeri, bere rece, relaxare la iarba verde si, evident, muzica buna cu cinci trupe si trei DJ-i. Programul festivalului: 12 mai – acces public, 20:00 – 21:00 – concert LES ELEPHANTS BIZARRES, 21:00 – 22:00 – concert ROA.

Concert folk Maria Gheorghiu, de la ora 20.00, în True Club. Sa vina primăvara! Așa ne spune Maria Gheorghiu care a ales, din nou, clubul TRUE pentru primul ei concert din luna mai, o luna, sperăm, cu mult soare și și mai multă căldură!

Alte detalii, pe Mișcarea de Rezistență.


Current track

Title

Artist

Background