Concertele din weekend

Scris pe 3 august 2018

Rubrică realizată cu sprijinul lui Alex Revenco

Vineri, 3 august

De la ora 20,30, Concert Bobo Burlăcianu, Anca Hanu și Ada Milea, la Muzeul Naţional al Literaturii Române, str. Nicolae Crețulescu 8. Concertul, intitulat Gulliver, este inspirat după cartea „Cel mai mare Gulliver” de Gellu Naum

Partizan & Trees Orchestra participă la aniversarea de 4 ani a clubului Food Hood din str. Şelari 4. Petrecerea începe la ora 20.00 şi se va încheia spre dimineaţă.

Concert D`ale Mariei Tănase cu Elena Albu în Sound Lounge and Club. Te aşteptăm de la ora 20:00 în noua locaţie de pe bd. Pache Protopopescu nr 29, la un concert D`ale Mariei Tănase cu Elena Albu. Intrarea este liberă

De la ora 19.00, Anca Belciu Trio cântă La Pod by Gogu Constantinescu, Str. Candiano Popesu 45. Anca Belciu, profesoara de canto de la școala Loredanei este o voce cu un timbru destul de rar întâlnit pe scenele românești. Ea vine să ne încânte cu un nou spectacol de vară pe terasa noastră deja obișnuită cu muzica live. Proiectul ei, Anca Belciu Trio, oferă absolut tot ce își dorește publicul: o atmosferă de senzație care ne poartă de la bossa-nova la pop și de la cha-cha la senzualitatea specifică jazz-ului.

Sofia Zadar live in El Grande Comandante, Calea Calarasilor 55, de la ora 19.00. Sofia Zadar a apărut în București în primăvara lui 2018 ca un alter ego ce navighează emoții și lumi subconștiente în experimente bedroom pop. Sunetul ei intim și atmosferic aduce împreună elemente de sadcore, spoken word și tematici sociale – perspective queer și feministe, explorarea ideii de transformare a realității prin ficțiuni afective.

Unplugged Friday cu Loredana Dorobantu pe terasa Hard Rock, de la ora 21.00. O seară acustică memorabilă cu participanta la Vocea României, absolventă a Facultăţii de Pedagogie Muzicală. Solistă cu experienţă, Loredana se face remarcată prin timbrul inconfundabil şi abordarea vocală foarte versatilă. Se ghidează în viaţă după motto-ul: „Muzica intâi se simte şi apoi se cântă,” aşa că avem toate premisele unui concert vibrant şi plin de hituri.

Din living store-ul The Urbanist (str. Căldărari 3) se vor auzi ritmurile unora dintre numele reprezentative ale scenei muzicale electronice, dar nu numai. THE URBANIST se preschimba in destinatie de warm-up & pre-drinking al Urbanistilor si Fashionistelor din oras, inainte de party-urile de weekend bucurestene. Ne vedem vineri de la 19:00, cu COSTIN RP & LUMIEUX.

Sâmbătă, 4 august

Antract (foto), pentru prima dată în Club Quantic (terasă) va fi ultimul concert din București susținut de formație până la lansarea oficiala a noului material discografic. Va fi un best of, din care nu vor lipsi binecunoscutele piese„Cârciumăreasa”, „Eşti frumoasă…”, „Îndrăgostiții au aripi”, „Lucid”, sau „Inima Mea”. Cu o activitate începută încă din 1984, Antract este o formație înființat de Bobiță Cătușanu în Râmnicu Vâlcea, ce a cunoscut succes în rândul ascultătorilor de muzică rock prin piese cunoscute precum „Ești frumoasă…”, care a devenit imediat piesă de rezistență a formației.

Concert Red Parlament pe terasa Hard Rock Cafe, de la ora 21.00. Un solist carismatic şi patru instrumentişti experimentaţi sunt cheia unei seri în care muzica live şi distracţia vor fi la ele acasă. Vino pe 4 august să asculţi şi să cânţi “Sex On Fire” (Kings of Leon), You Give Love a Bad Name (Bon Jovi), It’s My Life (Bon Jovi), Kiss (Tom Jones), Faith (George Michael) şi multe alte piese care au ocupat primele poziţii în topurile ultimelor decenii. Red Parlament înseamnă rebrenduirea trupei Parlament, care s-a lansat în anii 2000 cu hitul “Vine vara”.

Duminică, 5 august

De la ora 21.45, Green Hours prezintă Enhanced Spectrum, un proiect muzical alcătuit din Anca – chitară, voce, Miruna- voce, percuție, Eduard- chitară, backing, Vlad – bas, percuție, backing. Enhanced Spectrum e un proiect derivat din Spectrum 1.0, cu adaos de bass, cajon si inca o chitara, care se axeaza pe orchestratii mai elaborate si aducerea in public a propriilor creatii.

Concert de jazz cu Yervand Margaryan Quartet @terasa Paque Bistro&More, de la ora 20.00. Un concert extraordinar susţinul de grupul din Armenia, într-un cadru intim,in centrul Bucurestiului, Blv. Pache Protopopescu 60.

Mai mute detalii pe Mișcarea de Rezistență.


Current track

Title

Artist

Background