Continuare pentru filmele originale „Ghostbusters”

Scris pe 16 ianuarie 2019

A fost confirmată o continuare a celor două filme originale „Ghostbusters”, Jason Reitman urmând să se ocupe de regie și de scenariu.

Jason Reitman este fiul regizorului Ivan Reitman, cel care s-a ocupat de primele două filme și care, de data aceasta, va fi producătorul noului film. De altfel, Dan Aykroyd a dat indicii fanilor cu privire la noul film încă din noiembrie, anul trecut. Acțiunea noului film se va petrece la zeci de ani după ce lumea e salvată în filmul original din 1984.

“Am fost mereu un fan al primului film ‘Ghostbusters’, încă de când aveam 6 ani și am vizitat platourile de filmare. Mi-am dorit să fac un film pentru toți ceilalți fani”, spune Jason Reitman. “E un nou capitol în franciza originală. Nu este un reboot. Ce s-a întâmplat în anii ’80, rămâne în anii ’80. Noul film va avea acțiunea plasată în zilele noastre. Deocamdată este prea devreme ca să spun mai multe. Avem o mulțime de surprize și personaje noi. M-am gândit mult la această franciză, care ocupă un loc special în inima mea, practic, de când mă știu.”


Current track

Title

Artist

Background