Cu trenul suspendat până la Hollywood Sign

Scris pe 11 iulie 2018

Warner Bros. și-a propus să construiască un tren suspendat care să unească sediul din Burbank al companiei cu celebrul Hollywood Sign.

Proiectul este estimat la 100 de milioane de dolari și va include și un centru pentru vizitatori lângă semn. Lungimea liniei suspendate va avea aproape 2 kilometri iar calatoria va dura 6 minute.

“Faptul ca semnul este atât de cunoscut, a dus, din păcate și la efecte negative, ca aglomerarea traficului în zonele adiacente și problemele de siguranță aferente”, spun cei de la studio. “Acest concept, al unei linii suspendate este o soluție care a mai fost sugerată în trecut și a revenit în actualitate ca potentială soluție de rezolvarea a problemelor.”

Reprezentanții Warner Bros. spun că investiția va fi în totalitate privată, nu-i va costa nimic pe contribuabili și va reduce aglomerația din trafic, va îmbunătăți siguranța și va reduce frustrarea locuitorilor din zonă.

“Skyway va crea totodată o experiență educațională unică”, spun reprezentanții studioului. “Datorită apropierii noastre de semnul Hollywood, credem că putem oferi o soluție care să aibă un impact minim asupra mediului, să păstreze și să protejeze parcul Griffith și pe locuitorii din zonă. Suntem conștienți că sunt mai multe soluții, dar credem că studiul de fezabilitate va demonstra că soluția propusă de noi este cea mai bună, în condițiile în care costurile pentru contribuabili sunt nule iar beneficiile pentru orașul Los Angeles și pentru locuitorii săi vor fi foarte mari.”


Current track

Title

Artist

Background