Cumpărați o figurină cu Jeff Goldblum?

Scris pe 10 octombrie 2018

Vești bune pentru fanii ‘Jurassic Park’ din toată lumea: de acum pot cumpăra o figurină cu Jeff Goldblum la bustul gol, într-una din cele mai definitorii poziții ale rolului Dr. Ian Malcolm.

Chronicle Collectibles a scos pe piață figurina, însă la un preț destul de piperat – 450 de lire sterline.

E disponibilă și o figurină cu T-Rex stând lângă banner-ul pe care scrie ‘When Dinosaurs Ruled the Earth’, dar și una a lui Sam Neill în rolul Dr. Alan Grant.

Pe de altă parte, luna trecută a fost dezvăluit faptul că Jeff Goldblum era cât pe ce să fie eliminat din Jurassic Park.

“M-am întâlnit cu Steven Spielberg la Amblin și mi-a spus, ‘Știi se încearcă o nouă mișcare, se rescrie scenariul, iar personajul tău, Ian Malcolm, va fi eliminat’” povestește Goldblum.

Mișcarea n-a mai avut loc, iar personajul lui Goldblum a devenit unul dintre cele mai iubite ale francizei, ba chiar a fost imortalizat în această vară printr-o statuie de 8 metri ridicată la Londra.

“A fost extraordinar, mi-a plăcut întreaga statuie. Nu știu cum arată la fața locului, pentru că am văzut doar fotografii cu ea. Acum cred c-au dat-o jos, dar n-ar merita să facă un turneu, cam în genul comorilor din mormântul lui Tutankamon?”, a glumit Goldblum.

Pe lângă programul de pe platourile de filmare, Jeff Goldblum a anunțat că va susține un concert de jazz la Londra, spre finalul acestui an, pentru lansarea albumului său de debut.


Current track

Title

Artist

Background