Debut foarte bun pentru“Mission: Impossible – Fallout”

Scris pe 30 iulie 2018

“Mission: Impossible – Fallout” a debutat în weekend cu încasări de 61,5 millioane de dolari numai în Statele Unite, devenind filmul cu cel mai bun debut din franciză. Recordul era deținut anterior de “Mission: Impossible II”, cu 57,8 millioane. În ceea ce-l privește pe Tom Cruise, însă, cel mai bun debut al unui film al său este “War of the Worlds”, cu 64,8 millioane.

Totuși, “Fallout” dă semnalul revenirii lui Tom Cruise, ale cărui filme din ultima vreme, „American Made”, “The Mummy” sau “Jack Reacher: Never Go Back”, nu numai că n-au avut rezultate bune în box office, dar au avut costuri de producție ridicate și critici destul de amestecate.

Pe piața internațională, “Fallout” a strâns 92 de millioane de dolari, însă încă nu a fost lansat în China, unde va avea premiera pe 31 august.

Specialiștii atribuie succesul și abilității lui Tom Cruise de a-și face singur cascadoriile, una dintre ele făcând ca starul să-și rupă un picior.

“Exista o așteptare pentru ceva adevărat și incitant”, spune Kyle Davies, director de distribuție la Paramount. “E ceva foarte special atunci când atât producătorii cât și vedetele pun totul la bătaie pentru a-i delecta pe cinefili.”


Current track

Title

Artist

Background