Documentarul ‘Songwriter’, despre Ed Sheeran, are un nou trailer (video)

Scris pe 19 iulie 2018

Ed Sheeran vorbește despre copilăria sa, despre dezvoltarea muzicală sau despre provocările creative, în noul trailer pentru documentarul ‘Songwriter’, produs de Apple Music, care va fi lansat pe 28 august.

Documentarul a fost filmat vreme de 10 ani, de către Murray Cummings, producător de film și văr al lui Sheeran, care l-a urmat în turnee și în studiourile de înregistrări. Trailerul conține scene cu copilul Ed Sheeran cântând la violoncel, bas, chitară și tobe. Avanpremiera se concentrează asupra compunerii și înregistrării celui de-al treilea album al lui Sheeran, ‘÷’, din 2017, cu imagini ale colaboratorilor săi de zi cu zi, Benny Blanco, Julia Michaels, Foy Vance, Johnny McDaid și Amy Wadge.

“Albumul este vârful abilităților mele muzicale și componistice”, spune Sheeran în videoclip. “E posibil să nu mai ajung niciodată la performanțele astea. Ultimele două albume doar au construit calea. Acesta este cu siguranță magic.”

Vorbind despre filmul lui Cummings, Ed Sheeran spune că “a documentat extraordinar munca susținută și ADN-ul implicate în crearea unui cântec de la un capăt la altul”.

Cummings a spus că a vrut să facă ceva diferit cu acest proiect.

“Nu am vrut să arăt gloria, nu am vrut paparazzi sau fani strigând pe stadioane. Nu am vrut interviuri convenționale, nu am vrut să spun privitorilor cum poate fi ceva anume, am vrut să le arăt. Și am vrut să mă concentrez pe compunerea pieselor.”

‘Songwriter’ a avut premiera anul acesta la Berlin Film Festival și Tribeca Film Festival. Lansarea în cinematografe va avea lov pe 17 august la New York și pe 24 august în Los Angeles.

Iată mai jos noul trailer al filmului.


Current track

Title

Artist

Background