Fosta casă a lui Noel Gallagher e de vânzare

Scris pe 13 iunie 2018

Dacă nu aveți ce face cu vreo 5.35 millioane de lire sterline, poate că vă face cu ochiul fosta casă a lui Noel Gallagher.

Fostul lider la Oasis a cumpărat casa cu cinci etaje acum 13 ani, pentru 3.25 millioane de lire sterline, iar acum casa e pusă în vânzare. Cunoscută sub numele de Supernova Heights, casa lui Gallagher a devenit o destinație destul de frecventă pentru petreceri.

“Petreceri grele erau un lucru frecvent, iar oaspeții beți erau văzuți destul de des ieșind din Supernova Heights. Fanii roiau pe acolo șapte zile pe săptămână, iar groupies bete pueau văzute hoinărind de colo-colo” scria The Guardian în 1999.

După ce Noel Gallagher s-a mutat în Hertfordshire, un vecin povestește că l-a văzut la una din celebrele petreceri pe fratele lui Noel, Liam Gallagher.

“Umbla de colo-colo, înjurând pe oricine trecea pe lângă el pe stradă. În mod evident era beat, după cum agita o sticlă de bere și amenința pe oricine ar fi avut curajul să spună ceva.”

Privind lucrurile în ansamblu, 5.35 milioane de lire sterline poate părea un preț mic pentru a deține o bucată din istoria rock-ului. În 2013, Kenwood – casa în stil Tudor în care John Lennon a scris cea mai mare parte a pieselor de pe ‘Sergeant Pepper’s Lonely Hearts Club’ – s-a vândut pentru 13 milioane de lire sterline.


Current track

Title

Artist

Background