James Bond nu va fi niciodată femeie

Scris pe 9 octombrie 2018

Producătorul ‘James Bond’, Barbara Broccoli, cea care e producător executiv al francizei de 25 de ani, susține că rolul celebrului agent 007 nu va fi jucat niciodată de o femeie. Astfel ea a oferit un duș rece celor care susțineau ideea unei „schimbări de sex” a legendarului spion.

“Bond este bărbat”, spune ea. “E un personaj masculin. A fost scris ca un personaj masculin și cred că va rămâne așa. Și e în regulă. Nu trebuie să-l transformăm într-un personaj feminin. Haideți mai bine să creăm mai multe personaje feminine și povești care să se potrivească acelor personaje. Rolul a fost scris în anii ’50, așa că e sigur că ADN-ul său nu se va schimba. Dar lumea s-a schimbat, iar Bond s-a schimbat odată cu ea. Ne-am făcut treaba și asta se vede în felul în care personajele feminine sunt tratate în filmele noastre.”

Luna trecută, Cary Joji Fukanaga a fost anunțat ca regizor pentru ‘Bond 25’. Numirea vine după ce Danny Boyle a părăsit proiectul în luna august din cauza unor diferende creative. Recent s-a vehiculat informația că, în anii ’80, Michael Jackson ar fi vrut să joace rolul lui James Bond, însă șefii studioului au respins ideea.


Current track

Title

Artist

Background