Johnny Depp își dă fosta soție în judecată

Scris pe 4 martie 2019

Johnny Depp își va acționa în judecată pentru calomnie fosta soție, Amber Heard, și cere daune de 50 de milioane de dolari.

Procesul vine după ce Amber Heard a susținut, într-un articol pentru Washington Post, că a vost victima abuzurilor din partea soțului ei. Deși numele actorului nu apare explicit în articol, e foarte clar la cine se referă Amber Heard când spune că a fost supusă unor abuzuri repetate. Pe de altă parte, Johnny Depp a respins toate acuzațiile aduse.

În documentele depuse la tribunal, avocații lui Johnny Depp au scris:

“Doamna Heard a prezentat lucrurile din perspectiva unei personalități publice care vorbește despre abuzurile din familie, spunând că s-a simțit obligată de schimbările în cultura noastră să vorbească în numele femeilor abuzate. Articolul pleacă de la premisa că doamna Heard a fost victima unor abuzuri în familie și că domnul Depp a repetat aceste abuzuri asupra ei.  Aluzia clară din articol că domnul Depp ar fi comis abuzurile este categoric și demonstrabil falsă. Domnul Depp nu a abuzat-o niciodată pe doamna Heard. Acuzațiile împotriva sa au fost false încă de când au început, din 2016. Nu au fost altceva decât o farsă elaborată în scopul de a crea o publicitate favorabilă, pentru ca doamna Heard să avanseze în carieră.”

Un avocat care o reprezintă pe Amber Heard a spus:

“Această acțiune frivolă este doar ultima din repetatele eforturi ale lui Johnny Depp de a o aduce pe Amber Heard la tăcere. Ea n-o să tacă. Acțiunile domnului Depp demonstrează că nu e capabil să admităp purtarea sa abuzivă. Vom reuși să demonstrăm că acuzațiile sale nu au niciun fundament.”


Current track

Title

Artist

Background