Keith Richards despre viitorul album Rolling Stones

Scris pe 29 ianuarie 2019

Keith Richards a vorbit despre viitorul album Rolling Stones și a explicat de ce trupa continuă să meargă în turnee. Legendar trupă lucrează la primul material cu muzică originală de la ‘A Bigger Bang’, din 2005. De atunci, trupa a lansat doar un album de cover-uri, ‘Blue & Lonesome’, în 2016.

Richards spune că The Stones vor intra din nou în studio, cu o săptămână înainte de a porni în primul lor turneu american după cinci ani.

El spune că și-a petrecut Sărbătorile punând cap la cap materialul pe care l-au scris până acum.

“Uneori nu e vorba atât de scris, cât de ascultat ceea ce am scris, să încerci să-ți dai seama în ce direcție vrei să mergi, să șlefuiești, lucruri de genul ăsta”, spune el. “Poate fi plictisitor, e ca și cum ai lucra într-un atelier de tâmplărie.”

Întrebat dacă nu se resimt după atâția ani de cântat pe scenă, Richards a răspuns că nu se simt deloc obosiți de viața pe drumuri.

“Te duci unde vrei să te duci și faci ccea ce-ți place cel mai mult să faci. Din fericire asta fac milioane de oameni. Și asta facem și noi. E vorba despre cum simte trupa. Poți face asta numai dacă toți membrii simt la fel. Și faptul că toți simțim la fel e incredibil. Și mă întreb cum am putea să ne oprim? Există un final, însă poate fi scris în atâtea feluri.”


Current track

Title

Artist

Background