Kevin Spacey, Anthony Anderson și Steven Seagal nu au fost puși sub acuzare

Scris pe 5 septembrie 2018

Procurorul districtual din Los Angeles a refuzat să-i pună sub acuzare pe Kevin Spacey, Anthony Anderson și Steven Seagal, pentru agresiuni sexuale.

Biroul procurorului a primit dosarele de investigare pentru fiecare dintre actori din partea agențiilor locale ale poliției. În cazurile lui Spacey și Seagal acuzațiile au fost respinse din cauza termenului de prescriere, iar în cazul lui Anderson, victima a refuzat să coopereze cu investigatorii.

Biroul șerifului din Los Angeles a investigat acuzația conform căreia Kevin Spacey ar fi vinovat de sodomie cu forța în octombrie 1992. Acuzația este însă prea veche și a fost prescrisă.

În cazul lui Steven Seagal, o femeie a susținut că acesta a agresat-o sexual în 1993. Poliția din Beverly Hills a transmis raportul catre procuratură, însă termenul de prescriere a expirat în 1999.

Departamentul de poliție din Los Angeles a investigat și acuzațiile la adresa starului din “Black-ish”, Anthony Anderson, conform cărora acesta ar fi agresat sexual o femeie în această primăvară, însă presupusa victimă a refuzat să dea declarații în fața investigatorilor, iar dosarul a fost închis pentru lipsă de dovezi.

Biroul procurorului districtual mai are în investigare câte un dosar, atât în cazul lui Seagal, cât și în cazul lui Spacey. Biroul a creat un departament special care să se ocupe de abuzurile sexuale de la Hollywood, însă în cele mai multe cazuri a intervenit termenul de prescriere.


Current track

Title

Artist

Background