Luke Perry omagiat de colegii din “Beverly Hills, 90210”

Scris pe 5 martie 2019

Starul serialului “Beverly Hills, 90210”, Luke Perry a încetat din viață luni, în urma unui atac cerebral, la vârsta de 52 de ani.

După anunțul morții acestuia, câțiva dintre foștii săi colegi din “90210” au postat mesaje de condoleanțe și au publicat amintiri din perioada în care au lucrat alături de Luke Perry.

Ian Ziering, interpretul rolului Steve Sanders, a scris pe Twitter că va prețui mereu amintirile perioadei în care a lucrat împreună cu Perry.

 

Actualul președinte SAG-AFTRA, Gabrielle Carteris, care în “90210” juca rolul inteligentei dar ciudatei Andrea Zuckerman, a dat publicității un mesaj în care îl descrie pe Luke Perry ca pe un suflet sensibil, dar un om de o forță uriașă.

“Sunt complet dezolată. Luke a fost o forță uriașă în viețile atâtor oameni. A fost un suflet sensibil, era blând, generos și oricând gata de luptă pentru cei mai puțin norocoși. A fost o voce puternică și un activist care le va lipsi tuturor celor care l-au conoscut. Și-a pus amprenta și nu va fi niciodată uitat. Sunt alături de familie, prieteni și de fanii din toată lumea”, a scris Carteris.

Emma Caulfield Ford, care a jucat rolul editorului ziarului colegiului, feminista Susan Keats, își amintește că a fost plăcut surprinsă de prietenia și simțul umorului de care Perry a dat dovadă încă de când a pus piciorul pe platourile de filmare pentru “90210”.

Kathleen Robertson, care juca rolul inteligentei și sălbaticei Clare Arnold, spune că este foarte mâhnită de veste morții lui Perry.

Christine Elise McCarthy, care a intrat în serialul “90210” în sezonul doi, în rolul Emily Valentine, spune că e încremenită și devastată de veste morții lui Luke Perry.


Current track

Title

Artist

Background