Luna aceasta apar memoriile lui David Lynch

Scris pe 12 iunie 2018

Apreciatul regizor a lansat primul său film, ‘Eraserhead’, în 1977. A fost nominalizat de două ori la Oscars, pentru filmele ‘The Elephant Man’ și ‘Blue Velvet’ și a creat serialul-cult ‘Twin Peaks’.

Acum a anunțat lansarea cărții autobiografice ‘Room To Dream’, la care co-autor este jurnalista Kristine McKenna. Cartea va conține propria viziune asupra vieții sale, a muncii sale și nu numai, dar și o secțiune biografică scrisă de Kristine McKenna, bazată pe interviurile realizate cu fostele soții, membri ai familiei, actori, agenți, muzicieni și colegi care au lucrat cu el de-a lungul timpului.

Volumul de 592 de pagini va fi publicat de Random House pe 19 iunie. Site-ul editurii descrie cartea ‘Room To Dream’ ca “o carte de referință care oferă acces nelimitat în viața și mintea unuia dintre cei mai enigmatici și originali artiști în viață”.

Între timp, David Lynch a făcut publică o listă cu melodiile sale preferate. Pe listă se găsesc o interpretare live a lui Otis Redding cu ‘I’ve Been Loving You Too Long’, piesa ‘No Stars’ cântată de Rebekah Del Rio, ‘She’s Gone Away’ a celor de la Nine Inch Nails sau ‘Mississippi’ a celor de la Cactus Blossoms. A vorbit și despre relația sa cu muzicienii, spunând că „îi iubește”.

“Sunt ca niște copii. Le place să se culce târziu și să se distreze. Indiferent de culoarea pielii sau de cultura din care provin, atunci când muzicienii se strâng împreună să cânte, sunt ca un singur tot. E atât de frumoasă, e magică lumea aceasta a muzicii.”


Current track

Title

Artist

Background