Madonna urcă din nou în scaunul de regizor

Scris pe 14 martie 2018

Madonna a fost anunțată ieri ca fiind regizorul viitorului film produs de MGM, „Taking Flight”, o adaptare cinematografică a cărții de memorii „Taking Flight: From War Orphan to Star Ballerina” scrisă de balerina Michaela Deprince.

Filmul vorbește despre viața Michaelei, care a crescut orfană într-o Sierra Leone măcinată de război, după care a fost adoptată și dusă în Statele Unite unde a ajuns o balerină de talie mondială. Scenariul va fi adaptat de Camilla Blackett, cunoscută pentru serialele de televiziune „Fresh Off the Boat” și „New Girl”.

Madonna are experiență în ceea ce privește regia de film, a debutat ca regizor în 2008, cu filmul britanic „Filth and Wisdom”, iar în 2011 a regizat drama istorică „W.E.”. Printre proiectele personale viitoare se numără și o adaptare cinematografică a romanului lui Sean Greer, „The Impossible Lives of Greta Wells”.

„Călătoria Michaelei a rezonat profund cu mine, și ca artist și ca activist care înțelege dificultățile”, a spus Madonna. „Avem acum o ocazie unică să aducem lumină în Sierra Leone și să o lăsăm pe Michaela să devină vocea orfanilor alături de care a crescut. Sunt onorată să dau viață poveștii ei.”

„Suntem extrem de fericiți că Madonna va aduce această poveste pe ecran”, spune Jonathan Glickman, președintele MGM. „Nu există alt regizor care să poată spune mai bine povestea Michaelei, cu pasiune și sensibilitate și abia așteptăm să aducem acest film spectatorilor din întreaga lume.”


Current track

Title

Artist

Background