Marius Tucă Show Ediție Specială, partea a II-a. Invitat: Gelu Voican Voiculescu. „Dacă două zile revenea Ceauşescu, eram cu toţii suprimaţi.”

Scris pe 18 aprilie 2019

In acesta seară, de la ora 19.00, pe Mediafax.ro, Gandul.Info, Miscareaderezistenta.ro şi SmartFM.ro puteti urmări cea de-a doua parte a interviului cu Gelu Voican Voiculescu din cadrul Marius Tucă Show.

Într-un interviu la emisiunea Marius Tucă Show, fostul membru CFSN şi vicepremier Gelu Voican Voiculescu a vorbit despre trimiterea sa în judecată în Dosarul Revoluţiei, despre acuzaţiile care i se aduc în acest dosar, dar şi despre momentele fierbinţi din decembrie în 1989, anchetate acum şi puse la îndoială: a fost Revoluţie sau lovitură de stat?

Gelu Voican Voiculescu, trimis în judecată în dosarul Revoluţiei, crede că acest dosar este o comandă politică, bazat pe vorbe, nu pe fapte, pe care preşedintele Iohannis l-a preluat de la predecesorul său Traian Băsescu, dintr-un calcul electoral.
Fost membru al CFSN şi vicepremier în primul guvern Roman, Gelu Voican Voiculescu, a afirmat la emisiunea Marius Tucă Show că dosarul Revoluţiei  se bazează pe vorbe.

“Este o răzbunare a lui Băsescu şi preluată acum de succesorul lui. Aşa e firea lui Băsescu şi undeva s-a exprimat că nu ar vrea să-l vadă pe Iliescu la închisoare, dar măcar să dea cu subsemnatul, citez textual”, a afirmat Gelu Voican Voiculescu.

Prima parte a interviului cu Gelu Voican Voiculescu poate fi vizionata pe Mediafax.ro, Gandul.Info, Miscareaderezistenta.ro si SmartFM.ro.


Current track

Title

Artist

Background