Mick Jagger lucrează la piese noi

Scris pe 5 septembrie 2018

Mick Jagger le-a dat fanilor motive de bucurie după ce a anunțat că lucrează la piese noi.

Legendara The Rolling Stones a lansat în 2016 albumul de cover-uri ‘Blue & Lonesome‘. Și deși trupa a lansat în ultimii zece ani câteva albume live, box set-uri și o compilație, sunt 13 ani de când n-au mai lansat un album cu piese originale.

Mick Jagger a publicat un videoclip în care cântă la muzicuță, cu textul:  „cântând piese noi la muzicuță!”

Într-un interviu realizat la începutul acestui an, liderul The Rolling Stones a confirmat că pregătește materiale noi:

“Acum scriu. În cea mai mare parte pentru The Stones, deocamdată.”

Nu se știe dacă materialul din videoclip este scris pentru The Rolling Stones sau pentru un alt proiect. Anul trecut, Mick Jagger a lansat două piese solo, printre care și ‘England Lost’.

O nouă înregistrare The Rolling Stones ar fi cel de-al 31-lea album de studio de la înființarea trupei, din 1962. Și, deși trupa are o carieră foarte îndelungată, Sir Mick spune că încă nu se gândește să renunțe la concerte.

“Va veni o vreme când n-o să mai vrem să facem asta, dintr-un motiv sau altul”, a spus el. “Dar cred că nu se va întâmpla în această vară.”

Între timp, a fost găsită înregistrarea unui duet între Mick Jagger și Carly Simon de acum 45 de ani. Piesa din 1972, al cărei titlu este, probabil, ‘Fragile’, nu a fost făcută publică până acum. Colecționarul Matt Lee a descoperit înregistrarea pe o bandă și a trimis o copie digitală revistei Rolling Stones.

 “Nu fac asta pentru bani”, a spus el. “Sunt colecționar. Am trimis piesa la Rolling Stone pentru ca ea să ajungă la Carly Simon.”


Current track

Title

Artist

Background