Noul „Mowgli” va avea o premieră cinematografică

Scris pe 9 noiembrie 2018

Netflix își va onora promisiunea de a lansa mai întâi în cinematografe “Mowgli: Legend of the Jungle”, filmul actorului-regizor Andy Serkis.

Gigantul de streaming precizează că lansarea va fi limitată doar în cinematografele din Los Angeles, New York, San Francisco și Londra și va avea loc pe 29 noiembrie. După care “Mowgli” va fi lansat în toată lumea pe Netflix, pe 7 decembrie. După această dată, filmul va fi lansat la nivel extins în cinematografele din Staele Unite și Marea Britanie.

În acest film, Andy Serkis dă o nouă turnură poveștii clasice despre băiatul crescut în junglă, a lui Rudyard Kipling.

„Mowgli este rupt între două lumi, dar își acceptă destinul și devine o legendă. El nu a aparținut cu adevărat nici lumii sălbatice a junglei, nici lumii civilizate a oamenilor, iar acum trebuie să se confrunte cu pericolele din ambele lumi ca să afle căreia îi aparține de fapt”, arată un comunicat Netflix.

“Am vrut să fac o versiune mai emoțională a poveștii, poveste spusă de atâtea ori până acum“, spune Andy Serkis. “Am vrut să explorez cum e să fii outsider. Cum e să fii dezrădăcinat, să fii celălalt. E o idee foarte actuală care merită explorată.“


Current track

Title

Artist

Background