Noi detalii din Universul Marvel

Scris pe 27 februarie 2019

Șeful Marvel, Kevin Feige, a spus că nu vor apărea știri despre viitoarele filme din Universul Marvel până la lansarea „Avengers: Endgame” și „Spider-Man: Far From Home”.

Feige a vorbit despre uriașul potențial al poveștilor, dar fanii vor trebui să aștepte până la ultima confruntare cu Thanos și călătoria lui Spider-Man în Europa ca să afle noi detalii.

“Așa cum facem de ani de zile, vom anunța viitoarele proiecte după lansările „Avengers: Endgame” și „Spider-Man: Far From Home”, a spus șeful Marvel. “După cum toți fanii știu, e un potențial imens în aceste povești, o mulțime de personaje, linii narative, grupuri de personaje cu care ne putem juca. Aceasta este moștenirea Marvel.”

Însă, deși Feige a fost surprinzător de reținut, s-au scurs câteva detalii care ne lasă să înțelegem ce ni se pregătește. Pe lângă un al treilea film din seria „Guardians of The Galaxy”, se așteaptă un film solo despre personajul Black Widow, dar și revenirea cu noi aventuri a personajelor Doctor Strange și Black Panther.


Current track

Title

Artist

Background