Noul “Fantastic Beasts” – un succes de box office

Scris pe 19 noiembrie 2018

“Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” a încântat cinefilii din Statele Unite cu încasări de 62 de millioane de dolari la debut.

Deși a avut încasări mai mici decât primul film din această serie, “Fantastic Beasts and Where to Find Them”, a fost suficient ca să domine de departe box office-ul nord-american al acestui weekend.

Warner Bros. consideră că noul film “Fantastic Beasts” va deveni un mare succes pe piețele internaționale, de unde deja a strâns 191 de millioane de dolari, ducând totalul încasărilor la 253 de millioane, pentru un film a cărui producție a costat 200 de milioane. Și asta în ciuda criticilor considerate cele mai acide de până acum pentru un film din universul “Harry Potter”.

“The Crimes of Grindelwald” este cel de-al doilea film dintr-o franciză de cinci filme, produsă de Warner Bros., din lumea vrăjitorilor descrisă de J.K. Rowling. David Yates, un apropiat al universului “Harry Potter”, semnează regia acestui film, care îi are în rolurile principale pe Eddie Redmayne, Jude Law, Johnny Depp, Ezra Miller și Zoe Kravitz. A existat o controversă în jurul distribuirii lui Johnny Depp în rolul vrăjitorului Gellert Grindelwald, însă aceasta se pare că nu i-a deranjat pe fanii Harry Potter.


Current track

Title

Artist

Background