„Oh, Ramona!“, record de spectatori pentru un film românesc

Scris pe 19 februarie 2019

Comedia romantică „Oh, Ramona“, regizată de Cristina Jacob după bestseller-ul scris de Andrei Ciobanu, a bătut toate recordurile de spectatori înregistrate până acum de un film românesc în primul weekend de proiecţii.

„Oh, Ramona“ a înregistrat audienţe record, cinematografele raportând 111.881 de spectatori după primul weekend de proiecţii. Filmul bazat pe romanul „Suge-o, Ramona!“ a avut încasări de peste jumătate de milion de dolari (aproape 2,3 milioane de lei) în cele patru zile de când a fost lansat. Comedia românească a intrat pe primul loc în box-office-ul din acest an, realizând venituri comparabile cu blockbuster-uri americane precum „Avengers“, „Aquaman“, „Fifty Shades Freed“, „Venom“ şi „Deadpool“.

Cristina Jacob, regizorul care îşi întrece acum propria performanţă de audienţă stabilită în 2016 cu „Selfie 69“, a declarat:

„Mulţumesc că aţi fost la film în număr atât de mare. Este cea mai frumoasă recompensă pentru munca întregii echipe. Pentru mine înseamnă mai mult decât orice premiu. 111.881 spectatori în primul weekend este un prag depăşit pentru prima dată de un film românesc. E un semn că publicul nostru, în primul rând cel tânăr, începe să aibă încredere în filmele noastre. Răspunsul entuziast al generaţiei Z arată că noi am reuşit să le răspundem aşteptărilor lor, să-i surprindem“.

Protagonistul Bogdan Iancu şi cei şase actori principali englezi şi americani (Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Andromeda Godfrey, Leonardo Boudreau şi Melanie Ebanks) au fost deopotrivă apreciaţi pentru interpretările lor.


Current track

Title

Artist

Background