Premiera noului film al lui Liam Neeson a fost anulată

Scris pe 6 februarie 2019

Premiera de gală de la New York a celui mai nou film al lui Liam Neeson a fost anulată  ca urmare a unui scandal rasist, după ce Neeson a povestit că a vrut să comită o crimă motivată rasial în trecut.

El a povestit cum a colindat străzile înarmat după ce o prietenă apropiată fusese violată cu brutalitate de un individ de culoare.

“Am umblat pe străzi înarmat cu o bâtă, sperând să mă abordeze cineva – recunosc asta cu rușine – și am făcut asta vreo săptămână, sperând ca un ‘black bastard’ să iasă dintr-un pub și să se ia de mine și să am un motiv să-l ucid”, a mărturisit Liam Neeson.

‘Cold Pursuit’, filmul în care Neeson joacă rolul unui șofer de plug pentru zăpadă, ar fi trebuit să aibă premiera de gală ieri, însă evenimentul, la care urma să se folosească covorul roșu, a fost anulat. Filmul însă a fost proiectat conform programului.

Liam Neeson a dezvăluit că în perioada nefericitului eveniment a cerut ajutorul unui preot și că, în fapt, culoarea pielii n-a avut nicio importanță, el a vrut doar să apere onoarea prietenei sale.

“Toți avem pretenția că suntem politically correct. Dar în țara asta – ca și în țara mea – câteodată, dacă privești dincolo de suprafață, descoperi rasism și bigotism. Există, sunt acolo.”


Current track

Title

Artist

Background