„Rampage”, cu Dwayne Johnson, în fruntea box-office-ului american

Scris pe 16 aprilie 2018

După un weekend în care cifrele de încasări au tot fluctuat, în cele din urmă Dwayne Johnson a reușit să se impună în box-office-ul american (deși cam la mustață).

Deși unele estimări arătau că “A Quiet Place” va reuși să rămână pe primul loc și în cea de-a doua săptămână, producția New Line Cinema și Warner Bros., “Rampage”, a reușit să urce pe prima poziție, cu 34.5 millioane de dolari încasați din 4.101 cinematografe.

Deși filmul SF de acțiune a avut ratinguri impresionante – A de la CinemaScore și 80% pe Rotten Tomatoes – “Rampage” a avut încasări sub așteptări și au trebuit să vină rezultatele bune de pe piața internațională, acolo unde filmul a încasat 114.1 millioane de dolari, ca să-și acopere costurile de producție, de 120 de millioane de dolari.

Jeff Goldstein, președintele diviziei de distribuție Warner Bros. spune că sumele încasate de film în weekend se datorează în cea mai mare parte magnetismului lui Dwayne Johnson.

“Dwayne Johnson e un reper, are o legătură incredibilă cu fanii săi. Reușește să atragă oameni din toată lumea ca nimeni altul”.

Ca să vă faceți o idee despre cât de strânsă a fost lupta, “A Quiet Place” a încasat 32.9 millioane de dolari  din 3,589 de locații, adică o scădere de doar 34%. față de weekendul de lansare, ceea ce duce cifra totașă a încasărilor numai din Statele Unite, la o impresionantă valoare de 100 de millioane de dolari.


Current track

Title

Artist

Background