Richard Madden, viitorul James Bond?

Scris pe 12 septembrie 2018

Richard Madden a devenit unul dintre favoriții pentru rolul viitorului James Bond, după apariția sa foarte elegantă în „Bodyguard”.

După prestația impresionantă din serialul de acțiune, șansele să-i urmeze lui Daniel Craig au crescut considerabil, casele de pariuri oferind chiar o cotă de 10/1.

Însă scenaristul serialului „Bodyguard”, Jed Mercurio, crede că sunt și alte motive pentru care fostul star din „Game of Thrones” ar putea deveni noul 007, în defavoarea celei de-a doua serii pentru care deja scrie .

“E un tip croit pentru rolurile principale și cred că rolul din serial doar l-a pregătit pentru lucruri mult mai importante. Așa că e foarte posibil ca, pe viitor, să fim nevoiți să ne pliem după programul său, asta dacă vom fi norocoși să revină”, a spus Mercurio.

Totuși, Richard Madden are competitori de calibru, printre care și Idris Elba. Luna trecută, Elba a făcut valuri după o postare destul de enigmatică pe Twitter, unde a pus o poză editată cu el însuși, sub care a scris: “My name’s Elba, Idris Elba”.

Rămâne și întrebarea cine va regiza ultimul film cu Daniel Craig în rolul lui Bond, după ce Danny Boyle a părăsit proiectul luna trecută.


Current track

Title

Artist

Background