Robert DeNiro șterge pe jos cu Donald Trump

Scris pe 12 iunie 2018

Robert De Niro și a ales cu grijă cuvintele la adresa președintelui Donald Trump, în timpul prezentării lui Bruce Springsteen la Gala Tony Awards de duminică.

“O să vă spun un singur lucru, F— Trump!”, a spus De Niro în timp ce-și agita pumnii în aer. “Nu mai spun ‘Jos cu Trump!’, este ‘f— Trump!’”.

Exprimarea opiniei sale politice i-a adus ovații din partea publicului prezent la Radio City Music Hall, în timp ce CBS încerca să acopere cu beep-uri partea audio a transmisiei.

După ce publicul s-a mai liniștit, De Niro a revenit la Bruce Springsteen, care a primit un premiu Tony special la gala de duminică noapte. Concertul exclusiv “Springsteen on Broadway” — sau cum l-a denumit De Niro, “Jersey Boy” — este unul dintre cele mai căutate spectacole. The Boss cântă și își spune poveștile de viață din cartea autobiografică din  2016, “Born to Run”. Biletele la acest concert ajung până la 850 de dolari, iar solicitările din partea publicului au făcut ca durata de prezentare a spectacolului să fie prelungită de două ori până acum.

“Aveți idee cât de greu e să găsești bilete la spectacolul lui Bruce Springsteen de pe Broadway? E mai ușor să iei bilete la ‘Hamilton’, care are o distribuție mult mai numeroasă, are și dansatori și prezintă și o lecție de istorie”, a glumit De Niro. “Bruce, tu ești cel care agită spiritele ca nimeni altul. Și, cel mai important, în vremurile astea primejdioase, agiți alegătorii, luptând pentru, ca să te citez, ‘Adevăr, transparență și integritate în aparatul guvernamental’. Doamne, câtă nevoie avem de asta acum.”

Iată mai jos „vorbele de alean” ale lui DeNiro de la Gala Tony Awards.


Current track

Title

Artist

Background