“Robin Hood”, dezastru la box office

Scris pe 26 noiembrie 2018

Producția Disney, “Ralph Breaks the Internet”, a dominat categoric box office-ul american în weekend-ul trecut, care a coincis și cu sărbătoarea de Thanksgiving în Statele Unite, cu încasări de 84,6 millioane de dolari numai din cinematografele americane.

Animația urcă astfel pe locul doi în clasamentul debuturilor de Thanksgiving, în urma altui succes Disney, “Frozen”, care a încasat 93,6 millioane de dolari în 2013. Continuarea “Ralph Breaks the Internet” are însă nevoie de încasări solide și de pe piața internațională pentru a-și recupera cheltuielile de producție de 175 de millioane de dolari. Filmul original nu reușise decât 49 de millioane în weekend-ul de lansare.

Însă “Ralph” nu a fost singura continuare a acestui weekend. “Creed II”, produs de MGM și New Line, a încasat însă doar 55 de millioane, care reprezintă, totuși cel mai bun debut al unui film cu personaje reale în weekend-ul de Thanksgiving.

Din păcate, veștile nu sunt la fel de bune pentru “Robin Hood” care, cu încasări de  doar 14,2 millioane de dolari, reprezintă un potențial dezastru pentru producătorii care au investit 100 de milioane în producție.


Current track

Title

Artist

Background