Sade lansează o nouă piesă după 7 ani de pauză

Scris pe 8 martie 2018

Când regizoarea Ava DuVernay a luat legătura cu Sade și a rugat-o să creeze o piesă originală pentru filmul „A Wrinkle In Time”, a avut o surpriză de proporții când Sade a spus “da”.

Iar piesa “Flower of the Universe” prinde din ce în ce mai mult la public. Ava DuVernay a făcut publică anterior o primă versiune a piesei care, ulterior a fost elimiată de pe platforma Audiomack pe motiv de incălcare a drepturilor de autor. Piesa era însoțită de mesajul:

“Un regal pentru voi, toate florile universului (Flowers of the Universe). Mulțumiri No I.D. și mulțumiri Sade, ești o regină și o vizionară, te iubim.”

Acum sunt disponibile pe Spotify două versiuni ale piesei, cea originală, produsă de Sade și un remix realizat de No I.D..

Cu o distribuție de proporții, în care îi găsim pe Chris Pine, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon și Mindy Kaling, filmul „A Wrinkle in Time” va avea premiera pe 9 martie. Coloana sonoră include piese originale cântate de Sia, Kehlani, DJ Khaled și Demi Lovato, Chloe x Halle și FreeStyle Fellowship. Ramin Djawadi, cel care a scris muzica pentru Game of Thrones, a dat o mână de ajutor la scrierea coloanei sonore.

„Flower of the Universe,” este prima piesă scrisă și cântată de Sade din 2011.


Citește mai mult

Următorul Articol

Naturalia


Thumbnail

Smart FM

Radio emoție

Current track
TITLE
ARTIST

Background