Sade lansează o nouă piesă după 7 ani de pauză

Scris pe 8 martie 2018

Când regizoarea Ava DuVernay a luat legătura cu Sade și a rugat-o să creeze o piesă originală pentru filmul „A Wrinkle In Time”, a avut o surpriză de proporții când Sade a spus “da”.

Iar piesa “Flower of the Universe” prinde din ce în ce mai mult la public. Ava DuVernay a făcut publică anterior o primă versiune a piesei care, ulterior a fost elimiată de pe platforma Audiomack pe motiv de incălcare a drepturilor de autor. Piesa era însoțită de mesajul:

“Un regal pentru voi, toate florile universului (Flowers of the Universe). Mulțumiri No I.D. și mulțumiri Sade, ești o regină și o vizionară, te iubim.”

Acum sunt disponibile pe Spotify două versiuni ale piesei, cea originală, produsă de Sade și un remix realizat de No I.D..

Cu o distribuție de proporții, în care îi găsim pe Chris Pine, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon și Mindy Kaling, filmul „A Wrinkle in Time” va avea premiera pe 9 martie. Coloana sonoră include piese originale cântate de Sia, Kehlani, DJ Khaled și Demi Lovato, Chloe x Halle și FreeStyle Fellowship. Ramin Djawadi, cel care a scris muzica pentru Game of Thrones, a dat o mână de ajutor la scrierea coloanei sonore.

„Flower of the Universe,” este prima piesă scrisă și cântată de Sade din 2011.


Current track

Title

Artist

Background