Se preconizează un debut excelent pentru “Bohemian Rhapsody”

Scris pe 1 noiembrie 2018

Specialiștii prognozează că “Bohemian Rhapsody”, filmul biografic despre trupa Queen, cu Rami Malek în rolul principal, va încasa peste 35 de millioane de dolari la debutul în Statele Unite. Ar fi mai mult decât suficient ca să depășească celelalte două filme care au premierele în weekendul ce vine, “The Nutcracker and the Four Realms” și “Nobody’s Fool”.

Se pare că problemele apărute în spatele camerei de filmat nu au făcut decât să sporească curiozitatea cinefililor. Absențele repetate ale regizorului Bryan Singer de pe platourile de filmare au silit Fox să oprească temporar producția. Dexter Fletcher l-a înlocuit pe Singer după ce acesta a fost concediat către finalul filmărilor, deși pe generic apare numele lui Singer.

Filmul a avut rezultate excelente în Marea Britanie, unde weekend-ul trecut a reușit încasări de 12,2 millioane de dolari, fiind una dintre cele mai bune lansări din toate timpurile în această țară.

“Bohemian Rhapsody” spune povestea vieții lui Freddie Mercury și a ascensiunii trupei Queen. Recenziile din partea criticii au fost amestecate, însă aprecierea cu privire la rolul făcut de Rami Malek a fost unanimă. Au fost chiar voci care au prezis o serie de premii pentru viitor.


Current track

Title

Artist

Background