Craioveanu și Nicolai Show

Emisiunea poate fi ascultată

Luni 07:00 10:00
Marți 07:00 10:00
Miercuri 07:00 10:00
Joi 07:00 10:00
Vineri 07:00 10:00

cu Vlad Craioveanu și Bogdan Nicolai

Etichete:

Vlad Craioveanu: „Îl cunosc pe Bogdan Nicolai de mai mult de 15 ani, perioadă în care pot spune că am dezvoltat o prietenie sănătoasă. Tot cam de pe atunci am încercat în mod constant să-l aduc lângă mine ca partener de show, el având calități – pentru această meserie – net superioare multora din FM. Dar am tot întâmpinat obstacole în acest sens. Nu şi la Smart FM, aşa că îi mulțumesc lui Marius Tucă pentru că un vis de-al meu a devenit realitate. Pariul meu pe Bogdan Nicolai rămâne in picioare.”

Bogdan Nicolai: „Vlad Craioveanu, bunul şi vechiul meu prieten, m-a convins că ne vom distra de minune în fiecare dimineață, fiind total stăpâni pe show-ul nostru. El este principalul motiv pentru care îmi dau întâlnire cu prima mea dragoste, radioul. Am făcut amândoi o alegere Smart”.


Citeşte mai mult

Craioveanu și Nicolai Show crew

În 2014, după cinci ani de matinal la ProFM, îmi încheiasem socotelile cu trezitul devreme, dar şi cu radioul, în general, fiind împăcat cu tot ce reuşisem să fac împreună cu ascultătorii mei. Am mai avut, de atunci, o singură tentativă de a mă întoarce în FM, dar am renunțat după câteva luni pentru că […]


Current track

Title

Artist

Background