„Springsteen on Broadway” vine pe Netflix

Scris pe 19 iulie 2018

One man show-ul lui Bruce Springsteen, „Springsteen on Broadway”, va fi difuzat pe Netflix la sfârșitul acestui an. Programul va fi lansat în toată lumea pe 15 decembrie, dată la care spectacolul lui Springsteen va avea ultima din cele 236 reprezentații sold-out de pe Broadway.

„Springsteen on Broadway” este un spectacol solo acustic, scris și interpretat de câștigătorul a 20 de premii Grammy, bazat pe cartea sa autobiografică, „Born to Run”. Pe scenă este doar Bruce Springsteen, cu chitara sa și un pian, cu poveștile sale personale și cu o  apariție scurtă a soției sale, Patti Scialfa.

„Suntem încântați să-l aducem pe Netflix pe Bruce Springsteen, un povestitor extraordinar, un mare umanitarist și o voce a fiecăruia dintre noi, într-un one man show istoric”, spune Ted Sarandos, director de conținut la Netflix. „Această experiență revoluționară sfidează limitele teatrului, concertelor și filmului și va permite spectatorilor noștri o incursiune detaliată în viața unuia din cele mai mari simboluri ale vremurilor noastre.”

Filmul va fi produs de aceeași echipă care a produs și spectacolul de pe Broadway, printre care Thom Zimny, câștigător al unui premiu Emmy, managerul lui Springsteen, Jon Landau sau regizorul său de turneu, George Travis.


Current track

Title

Artist

Background