Steven Spielberg anunță noul film cu Indiana Jones

Scris pe 20 martie 2018

Steven Spielberg plănuiește să înceapă filmările la cel de-al cincilea film din seria Indiana Jones peste ceva mai mult de un an, în Marea Britanie.

Prezent la Rakuten TV Empire Awards, unde a primit premiul Legend of Our Lifetime, el a vorbit despre colaborarea sa cu industria britanică de film.

“Merită întotdeauna să faci drumul până aici ca să poți lucra cu talentele incredibile din Marea Britanie. Actorii, echipele de tâmplari, electricieni, șoferii, toți m-au ajutat enorm să-mi fac filmele aici și vor continua să mă ajute, pentru că voi reveni în aprilie 2019 să filmez pentru al cincilea film Indiana Jones”, a spus Spielberg.

Disney a anunțat în 2016 că Spielberg va reveni în scaunul de regizor, iar Harrison Ford va relua rolul arheologului în căutare de aventuri. Deocamdată nu au fost anunțați alți actori din distribuție. Noul film ar urma să fie lansat pe 10 iulie 2020.

David Koepp a fost desemnat să scrie scenariul pentru “Indiana Jones 5”. Tot el a scris și scenariul celui mai recent film din serie “Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull” și a mai lucrat cu Spielberg la “Jurassic Park” și “Jurassic Park: the Lost World.”

Cel de-al patrulea film din serie a strâns aproape 2 miliarde de dolari din încasări.


Current track

Title

Artist

Background