Superman detronat de Supergirl

Scris pe 13 septembrie 2018

Viitorul lui Henry Cavill ca Superman e destul de încețoșat. Warner Bros., studioul din spatele universului DC Comics, a pus în așteptare viitoarele filme cu și despre Omul de Oțel, indiferent dacă rolul va fi jucat de Cavill sau nu.

În schimb, DC Films și Warner Bros se vor orienta către un personajele feminine. Unul dintre proiectele în dezvoltare este un film despre personajul Supergirl, ceea ce va aduce și o reorientare către o altă categorie de vârstă față de Superman, pentru că Supergirl este o eroină adolescentă.

Alte filme care au devenit prioritare pentru Warner Bros. sunt spinoff-ul “Birds of Prey”, în care Margot Robbie își va relua rolul de anti-erou nebun, filmul despre personajul Joker, dar și o continuare a seriei “Wonder Woman”. Filmul “Wonder Woman 1984”, regizat de Patty Jenkins, e programat pentru lansare în noiembrie 2019. Gal Gadot, care a dat viață eroinei din “Wonder Woman”, a reușit să transforme filmul într-un succes de box-office, în condițiile în care apele erau destul de tulburi în universul DC Comics și, tocmai pentru asta, la începutul acestui an, Walter Hamada a fost desemnat să supervizeze filmele din universul DC, în încercarea de a prinde din urmă filmele din universul Marvel.

Viitoarele proiecte DC, care vor intra în producție în 2019, includ “The Batman”, “The Flash” și o eventuală continuare a filmului “Suicide Squad”. Următorul film DC care va fi lansat este “Aquaman”, cu  Jason Momoa în rolul principal.


Current track

Title

Artist

Background