The Rolling Stones – noi date din turneul „No Filter”

Scris pe 26 februarie 2018

Legendara trupă The Rolling Stones a anunțat o serie de concerte în Marea Britanie și Irlanda în vara anului 2018. Giganții rock au concertat ultima data în 2013 în Londra, Hyde Park, iar de această data își vor încânta fanii din Londra, Manchester și Edinburgh.

Concertele din Irlanda și Marea Britanie sunt următoarele:

17 mai – Croke Park, Dublin
22 mai – London Stadium
5 iunie – Old Trafford Cricket Ground, Manchester
9 iunie – Murrayfield, Edinburgh
15 iunie – Principality Stadium, Cardiff
19 iunie – Twickenham Stadium, Londra

The Rolling Stones au scris pe contul de Twitter:

„NO FILTER! Veștile bune pe care le-ați așteptat cu toții sunt aici! The Rolling Stones aduc turneul „No Filter” în Marea Britanie și Irlanda vara asta, cu câteva show-uri în plus în Europa!”

Biletele vor fi puse în vânzare pe 2 martie, fiind disponibile în presale pentru fanii care s-au abonat la newsletter.

Fanii trupei au fost foarte dezamăgiți anul trecut, atunci când au aflat că The Rolling Stones nu vor reuși să ajungă în Marea Britanie. Din păcate, în acea perioadă, stadioanele unde ar fi putut susține concerte erau deja rezervate pentru evenimente sportive.

Trupa The Rolling Stones a sărbătorit anul trecut împlinirea a 50 de ani de la apariția albumului ”Their Satanic Majesties Request” relansându-l sub forma unui box set. Versiunea aniversară a discului a fost pusă în vânzare în luna septembrie, iar trupa a lansat videoclipuri cu versuri pentru piesele ”2000 Light Years From Home” și „She’s a Rainbow”.


Current track

Title

Artist

Background