Tom Jones și-a anulat concertul din York din cauza furtunilor

Scris pe 30 iulie 2018

Tom Jones și-a cerut scuze după ce concertul său de la Hipodromul din York a fost anulat cu doar câteva minute înainte de începere, din cauza condițiilor meteorologice.

“Sunt foarte dezamăgit de ce s-a întâmplat în York și îmi cer scuze tuturor. Dar fulgerele sunt imprevizibile, periculoase și pot produce dezastre, așa că e mai bine să fim în siguranță, decât să vorbim astăzi despre vreo tragedie. Sper să ne revedem curând, lucrăm la asta.”

Scuzele sale au trezit reacții amestecate din partea fanilor. Unul dintre ei a scris pe Twitter:

“Toată lumea știa că vremea va fi proastă, dar oamenii au venit de peste tot să te vadă, tu de ce nu ai venit? E o rușine, n-aș mai veni să te văd nici dacă ai cânta în grădina mea.”

Un altul a scris:

“Absolut șocant! Am așteptat până la ultima cursă, când s-a anunțat că a fost anulat. Am venit cu trenul tocmai din Newcastlepentru asta.”

Un alt fan a vorbit despre vremea imprevizibilă:

“Nici măcar nu mai plouă!!! Atâția oameni s-au înghesuit în transportul public, în timpul furtunii cu fulgere, ca să-l vadă pe Tom. Dezamăgitor.”

Organizatorii de la Hipodromul din York și-au cerut și ei scuze, spunând că furtuna a blocat culoarele aeriene pentru elicoptere și avioane între casa lui Tom Jones din Londra și Yorkshire și s-au oferit să returneze 50% din valoare biletelor, pentru că, deși concertul nu a mai avut loc, cursele din ziua respectivă s-au desfășurat conform programului.

 


Current track

Title

Artist

Background