Ultimul film din trilogia despre David Bowie

Scris pe 9 octombrie 2018

BBC a oferit detalii despre documentarul ‘David Bowie: The First Five Years’, cel de-al treilea film din trilogia despre cariera legendarului artist, care va fi lansat în 2019.

Filmul va avea premiera în apropiera aniversării a 50 de ani de la lansarea albumului ‘Space Oddity’ și va oferi o privire de detaliu asupra primilor cinci ani ai carierei lui Bowie, din perioada David Jones, până la începutul perioadei Ziggy Stardust.

‘The First Five Years’ vine după ‘Five Years’, filmul din 2013, film despre cei mai fructuoși ani din cariera lui Bowie, și după ‘The Last Five Years’, din 2017, care a vorbit despre anii dinainte de dispariția lui Bowie. ‘David Bowie: The First Five Years’ va fi difuzat de BBC Two, în  2019.

Documentarul, care va avea 90 de minute, promite înregistrări care n-au fost auzite până acum, imagini de arhivă – inclusiv audiția de la BBC, din 1965, cu David Bowie and the Lower Third, cântând “Chim-Chim-Cheree” și “Baby, That’s a Promise” – dar și interviuri în exclusivitate cu verișoara și prietena lui Bowie, Kristina Amadeus, cu fosta prietenă, Hermione Farthingale, cu producătorul Tony Visconti, cu Woody Woodmansey de la Spiders from Mars, dar și cu coregraful Lindsay Kemp.


Current track

Title

Artist

Background